Veelgestelde vragen

Vragen

Misschien vindt u het antwoord op uw vraag wel in onze FAQ’s. Kunt u geen antwoord vinden? Dan kunt u ons natuurlijk altijd een mail sturen of ons bellen.


Passen al mijn sleutels in de Wunderkey?

In principe passen alle doorgaanse sleutelformaten in de Wunderkey – De enige voorwaarde: de diameter van het gat van de sleutel moet groter zijn dan 4 mm en de sleutels moeten korter zijn dan 8 cm (wat bijna altijd het geval is).

Mijn sleutels zitten niet goed vast en blijven klappen, wat kan ik doen?

Waarschijnlijk heb je niet genoeg ringetjes in de Wunderkey geïnstalleerd. Het is belangrijk dat je genoeg ringetjes om de schroeven heen doet zodat de laatste sleutel net boven het puntje van de schroef uitsteekt. Alleen dan krijg je genoeg spanning om te zorgen dat je sleutels niet rammelen en rinkelen.

De schroeven willen niet goed blijven zitten, wat kan ik doen?

Door extra ringen te installeren, kunt u de Wunderkey vullen en meer spanning tussen uw sleutels krijgen. Het is belangrijk om de Wunderkey met zoveel ringen te vullen, zodat de laatste iets boven de schroef uitsteekt. Hierdoor blijven de schroeven goed vastzitten zonder dat je ze hoeft vast te draaien.

Hoeveel sleutels passen er in de Wunderkey?

In de standaardversie kunnen er 4 sleutels in de Wunderkey. Door het Add-On pakket kan je 8, 12 of zelfs 16 sleutels in de Wunderkey doen.

Hoe kan ik mijn Wunderkey uitbreiden?

Met het Add-On pakket kan je Wunderkey makkelijk uitbreiden. De Wunderkey kan ook worden geleverd met verschillende, gestapelde uitbreidingspakketten. Dit schept ruimte voor een onbeperkt aantal sleutels en accessoires.

Hoe bevestig ik mijn autosleutels aan de Wunderkey?

Met de bijgeleverde ring en lus kan je makkelijk je autosleutel aan de Wunderkey bevestigen. Met het praktische quick-lock-systeem is de sleutelring ideaal om de autosleutel aan de Wunderkey te bevestigen.

Waar wordt de Wunderkey gemaakt?

De Wunderkey is 100% gemaakt in Duitsland. De eindmontage en verzending vindt plaats in de plaatselijke gehandicapte werkplaats in Blieskastel.


Stap 1

Na het uitpakken van de Wunderkey kunt u de schroeven uit elkaar halen en de gegraveerde plaatjes met het logo en de vaste schroefgaatjes plat op tafel leggen. Eerst wordt aan beiden zijden een ringetje geplaatst voordat de eerste twee sleutels er in kunnen. Hier moet je er voor zorgen dat de sleutels goed naast elkaar liggen, zo kan de ruimte optimaal benut worden.

Stap 2

Voordat de volgende twee sleutels geplaatst kunnen worden, moet u eerst aan beide zijden een extra ring toevoegen. Vervolgens kunnen de eerst volgende twee sleutels geplaatst worden. Heb je meer sleutels? Schroef dan vervolgens het verlengstuk in het schroefgat. Een tip: Probeer er voor te zorgen dat je tijdens het monteren de lange naast de korte sleutels legt.

Stap 3

Belangrijk: Als u al uw sleutels hebt geïnstalleerd moet u nu de schroeven tot aan de bovenkant vullen met ringetjes. Dit zorgt ervoor dat de sleutels goed vast blijven zitten en niet gaan wiebelen. In geval van twijfel is het beter om te veel ringen dan te weinig ringen te installeren.

Stap 4

Zijn de twee schroeven tot de bovenkant gevuld met ringen? Dan kunt u nu de tweede Wunderkey-plaat er op leggen en aan elkaar vast schroeven. Het is gemakkelijker om eerst de ene kant vast te schroeven en vervolgens de andere kant. Als u voldoende ringen heeft gemonteerd, hoeft u de schroeven niet helemaal vast te draaien om te zorgen dat alles stevig vast zit.

Stap 5

Klaar! Gefeliciteerd met je Wunderkey! De eerste paar keer dat je hem gebruikt kan het misschien nog een beetje vreemd voelen, maar we garanderen je dat ja na een paar dagen gebruik je met hart en ziel verkocht bent aan de Wunderkey. Wat er nog moet gebeuren? Vertel al je vrienden en familie over je nieuwe favoriete gadget en help ons bij het uitbannen van de gewone sleutelhanger.